Näin tilaat vihanneskassin

Voit tilata luomuvihannekset ja kyytönlihat joko tällä lomakkeella tai lähettämällä tekstiviestin Felixin numeroon 050 477 3030.

Voit maksaa käteisellä, Mobile Paylla tai tilillemme (kuitti katsotaan noudettaessa). Korttimaksu onnistuu toivottavasti pian, sillä laite on tilattu ja matkalla meille.

Tilausten peruuttaminen onnistuu, mutta viimeistään 24h ennen noutoa. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme tilauksen hinnan kokonaisuudessaan.

Noutopisteemme sijaitsevat Helsingissä: Kaisaniemessä ja Arabiassa.
Kaisaniemi: Kaisaniemen puistokuja (parkkipaikka)
Arabia: Intiankatu 1

Luomuvihanneskassit sisältävät monipuolisen valikoiman eri vihanneksia, juureksia ja yrttejä. Kassien sisältö vaihtelee viikoittain. Tulevan kassin sisältö tarkentuu pari päivää ennen noutoa.

Luomuvihanneskassin sisältä on löytynyt mm. varhaisperunoita, kesäsipulia, salaattia, valkosipulia, paprikaa, tomaattia, kurkkua, persiljaa, salviaa, tilliä, ruohosipulia, basilikaa, punajuuria, lehtikaalia, palmukaalia, kyssäkaalia ja paljon muuta.

Tilaa lauantai aamuun klo 10 mennessä, niin saat vihanneskassin keskiviikko illalla. Klo 10 jälkeen tulevat tilaukset toimitetaan seuraavalla viikolla.

Peruskassi
25€25€
Intiankatu 1

Arabia

Klo. 13:00-13:15

Kaisaniemen puistokuja (parkkipaikka)

Kaisaniemi

Klo. 13:30-14:15